Jäsenrekisteri

Nefalla on KAKSI jäsenrekisteriä, toinen aktiivijäsenille ja toinen alumnijäsenille. Aktiivijäsenrekisteri on tarkoitettu tällä hetkellä opiskeleville nefalaisille ja alumnijäsenrekisteri jo valmistuneille tai opintonsa päättäneille jäsenille. Nefan jäsen voi kuulua vain YHTEEN rekisteriin kerrallaan!

Jos olet aloittanut opintosi VUONNA 2017 TAI SITÄ ENNEN, sinun pitää täyttää Nefan uusi jäsenlomake pysyäksesi yhdistyksen aktiivi- tai alumnijäsenenä. Jäsenyyden uusiminen on ILMAISTA!

Jäsenlomake kannattaa lukea huolella läpi ennen sen täyttämistä ja lähettämistä, jotta valitset juuri itseäsi koskevan jäsenyyden.

Kaikki kysymykset jäsenrekistereistä ja jäsenlomakkeesta voi suunnata Nefan puheenjohtajalle, taloudenhoitajalle tai varapuheenjohtajalle.

Lomakkeeseen pääset tästä!

Pöytäkirjat

Pääset lukemaan Nefan hallituksen kokousten pöytäkirjoja joko fyysisesti hallituksen jäsenten kanssa tai linkkiä pyytämällä suoraan Dropboxista. Pöytäkirjat lisätään myös verkkosivuille salasanan taakse.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Ajantasaiset selosteet löytyvät täältä.

Nefa-Jyväskylä ry:n rekistereihin liittyvän henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito jäseniin, jäsenyyden ylläpito, tapahtumiin osallistumiseen liittyvä yhteydenpito sekä tiedotus opintoihin liittyvistä asioista ja yhdistyksen tapahtumista. 

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

Yhdistyksen jäsenyys on voimassa viiden vuoden ajan jäseneksi liittymisestä, ja sen voi uusia täyttämällä jäsentietolomakkeen uudelleen. Jäsenyyden uusimisesta muistutetaan sähköpostitse. Ellei jäsenyyttä uusita, jäsenyys lakkaa ja tiedot poistetaan rekistereistä. Alumnijäseneksi liittyessä tiedot poistetaan aktiivijäsenrekisteristä.