Tapahtumat

Tapahtumatiimi pyrkii järjestämään aktiivisesti ja monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Nefalle yhteistyö muiden ainejärjestöjen kanssa on tärkeä osa myös erilaisia tapahtumia, monipuolisten omien tapahtumien lisäksi. Perinteisiksi muodostuneita tapahtumia ovat vuosittain olleet keväällä järjestettävät Huutoyö ja vapun kämppäappro, sekä syksyllä järjestettävät fuksiaiset, kekri ja Kiviniemen saunailta. Syksystä 2019 alkaen Nefa on järjestänyt myös omia sitsejä. Tapahtumista tiedotetaan täällä verkkosivuilla, yhdistyksen sähköpostilistalla, sosiaalisen median kanavissa, sekä Whatsappiin luodulla Nefan tiedotuskanavalla.

Nefan tapahtumat ovat kaikille KUMU:n, etnologian ja antropologian opiskelijoille sekä Nefan alumneille avoimia. Ilmoittautumista edellyttävissä tapahtumissa, kuten sitseillä, tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä kerätään rekisteri osallistujista tapahtumaan liittyvien käytännön järjestelyjen toteuttamiseksi. Tutustu rekisteriselosteisiin täällä ja turvallisen tilan periaatteisiin täällä.

Joulukuusta 2022 eteenpäin Nefan ilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin ilmoittaudutaan Kide.app:n kautta.

Jos erilaiset tapahtumat eivät ole niin sinun juttusi ja kaipaat rentoa hengailutilaa, jossa tavata muita opiskelijoita, kannattaa ehdottomasti muistaa hyödyntää Tone-huonetta. Tone-huone on Historican laitoksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Nefan ja Tosinen opiskelijoille tarkoitettu oma opiskelutila!

Ympäristö

Nefa huomioi toiminnassaan ympäristöystävällisyyden ja ekologisuuden. Opiskelijatiloissamme ja tapahtumissamme pyritään vähentämään jätteitä ja panostetaan kierrätykseen. Ainejärjestömme osallistuu ympäristötoimintaan muun muassa JYYn ympäristövaliokunnan kautta.

JYYn ympäristövaliokunta

Kerhot

Nefalaiset järjestävät myös kerhotoimintaa. Aktiivisia kerhoja ovat esimerkiksi kässäkerho, lemmikkikerho ja runokerho. Etnosfääri-ryhmästä ja Discordista voi kysellä lisätietoja. Niin, ja toki myös kanssaopiskelijoilta ihan feistofeis.